Nyereményjáték!!! Porcelán rajongók Klubja!

Sziasztok Klubtagok!

A Porcelán rajongók Klubján meghirdetett játék leírását olvashatjátok ebben a bejegyzésben. Minden résztvevőnek kívánok sok sikert hozzá, remélem örömmel fogadjátok tőlünk. A bevezető után a szabályokat és az alatt a kérdést olvashatjátok.

Szomorúak a Zsolnay kislányok, mert elvesztették szerető tulajdonosukat. Öten vannak, öt féle korból. Szeretnének egy új otthont maguknak, de nem szeretnének különválni egymástól. Ha Te úgy érzed, hogy befogadnád őket, nincs más dolgod, mint egy egyszerű kérdésre válaszolni a bejegyzés alatti hozzászólásban. Ha helyes a válaszod, azzal azt bizonyítod, hogy ismered annyira a Zsolnay márkát, amennyi elegendő a kislányok felneveléséhez. Egy hét áll a rendelkezésedre, hogy megtaláld a helyes választ. Egy hét múlva kisorsoljuk azt a szerencsés porcelán rajongót, akinek ingyenesen házhoz küldjük a képen szereplő öt Zsolnay leánykát.

A szabályok:

 1. A játékban részt vehet minden Porcelán rajongó Klubtag.
 2. A hozzászólás írásához regisztrálni kell a műtárgyklubba. Ha még nem vagy klubtag, ezt megteheted a „klubtag szeretnék lenni” menüpontban. (kb. 1 perc) A klubtagság természetesen teljesen ingyenes.
 3. Mindenki csak egy érvényes választ adhat, ezért ne kapkodd el a válaszadást. A válaszadás határideje 09.23 13 óra.
 4. Egymással megbeszélhető akár itt is, de akár a Porcelán rajongók Klubjában is az általatok helyesnek tartott válasz.
 5. 09.23-án kisorsoljuk a helyes válaszadók közül a szerencsés nyertest. A regisztrált e-mail címén értesítést kap és ezen az oldalon, valamint a Porcelán rajongók Klub oldalán is kitesszük a nyertes nevét.
 6. Ez a nyereményjáték csupán egy játék a klub tagjainak, így a szervezők kizárnak minden jogorvoslati igényt a résztvevők részéről. A résztvevők elfogadják, hogy elolvasták és magukra érvényesnek tekintik a szabályokat.

Készen álltok? Kezdődjön a játék:

A kérdés:

 • A Zsolnay kislányok csak abban az új tulajdonosban tudnak megbízni, aki legalább annyira ismeri őket, hogy meg tudja mondani hány évesek is valójában. Ennek bizonyítására az alábbi képen látható 1-5-ig pirossal számozott jelzéseket kell sorba raknotok a LEGIDŐSEBBTŐL a LEGFIATALABBIG. A bejegyzés alatti hozzászólásba írd be a válaszod. Például: 4, 3, 2, 1, 5 ; ezen válasz szerint a 4-es készült legrégebben és az 5-ös készült mostanában. (A félreértések elkerülése végett a képeken nem a kislányok jelzései láthatók!)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

13 hozzászólás a(z) Nyereményjáték!!! Porcelán rajongók Klubja! bejegyzéshez

 1. Zitu67 mondta:

  Kedves Veres Sándor!
  Rendkívül etikátlannak tartom a hozzászólását amit jeleztem a Vezetőség felé is!
  Ha jó,ha nem a számsorom,úgy gondolom ide egy megoldást vártak,nem ezt!Tornáztassa már meg mindenki az agyát vagy a gépét!!!!
  Innen kezdve nem érdekel a végeredmény!
  Üdvözlettel……

 2. mutargyk mondta:

  Kedves Zitu67!

  Sándor nem sértette meg a játék szabályait. Van lehetőség tippeket adni vagy akár meg is beszélni a tippeket. Ez csupán egy szórakoztatási céllal kitalált játék, nem vérre megy. Ne mérgelődjön, inkább olvassa el az új ezüstről szóló cikket itt a Műtárgy klubban.

 3. Dr. Sturcz Zoltanne mondta:

  2,5,1,4,3

 4. Adame Iren mondta:

  Sziasztok! Tippem a következő:
  2-5-1-4-3
  Remélem jó, kezdő vagyok még de igyekszem fejlődni! Szép napot nektek!

Vélemény, hozzászólás?